Käytiin kaupungilla tuossa pari päivää sitten porukoiden kanssa. Talviloma kun oli niin oli hyvä käydä päivä jossain. Nyt loma loppuu ja huomenna pitäisi taas jaksaa kouluun. Ei jaksaisi kylläkään.

Kaikki on taas mennyt päin syvintä helvettiä. 10 päivän ajan olin todella onnellinen ja hymy oli leveä ku mikä. Nyt taas vaan itkettää.

Kaupungilta tarttui jotain mukaanki. En ole voinut kertoa näistä asioista sille ihmiselle kelle haluaisin, joten avaudun sitten täällä.

 

Jack&Jonesilta löysin tosi kivan miesten t-paidan. Ihan äly pehmeä ja mukava ja tosi hienoki. Miksi ihmeessä jätkille tehdään niin mukavia ja hienoja vaatteita ja meille tytöille ei? Samasta kaupasta ostin itelleni kivat bokserit, värikkäät ja muutenki haanot. Tykkään ite siitä miltä reidet näyttää näissä housuissa, mut en sit tiedä miellyttäiskö se miehiä. No ihan sama koska ite tykkään kuitenki.

Prismasta ostin sitten itelleni uudet aurinkolasit. Oonki tarvinnu sellasia jo monta vuotta. Tällaset muodinmukaset isot, mutta todella hyvät lasit. Ihan yllätyin miten hyvin nämä auringolta suojaakaan. Eivät tummenna maisemaa liikaa, mutta estää kaiken ylimääräsen häikäsyn. Täydelliset. <3

Oon, ihan btw, syöny taas ihan liikaa kaikkea sontaa. Hävettää, mutta maanantaina alkaa taas paasto ja salilla käyminen. En tykkää kun nesteet kertyy mahaan, näyttää inhottavalta. Onneksi asialle on tehtävissä jotain. Mutta paskan olon takia on tullu sit vedettyä jotain lohturuokaa vähän liianki kanssa. Tai ei nyt ihan niinkää, mutta syöpöttelyä kumminki. Kun käpertyy sängylle vaan lukemaan yksin.

Ärsyttää vähän tämä blogin ulkoasu, kun yrittää tehdä nättiä kappalejakoa se heittää tollasen jumalattoman välin. Kai asialle vois jotain tehdä, mutta en jaksa nyt alkaa säätämään.

Vuorokausi vaihtui tässä kirjottaessa, mutta puhun "huomisesta" niin kauan kunnes oon menny nukkumaan. Herättyäni on tämä päivä. Aamen.

- Minä