Hei.

Eilen tuli tosi kova hinku päästä kirjoittamaan jotain. Mitä vain kunhan pääsisi rustaamaan. Minulla oli joku tosi siisti nimikin blogille olemassa, mutta en tietenkään enää sitä muistanut. Nojaa.

Nyt sitten ei tiedäkään mitä kirjoittaa tai sanoa. Olisin kai voinut tunkaista blogin muuallekin, mutta halusin voida muokata ulkoasua yms. mieleni mukaan ihan itse. Täällä kaikki tuntuu kuitenkin olevan jotenkin tosi vakavaa ja virallista ja pelkään tekeväni jonkin virheen tai jotain muuta väärin. Että tekstieni pitäisi liittyä tasan joihinkin tiettyihin aiheisiin ja olla tosi muodollista ja tarkkaa ja jotain. Hmph. Vähän sellainen wää olen hukassa-fiilis tällä hetkellä. Mitä minun pitäisi tehdä?

Onko blogi niinkuin päiväkirja vai mitä? Ei hajuakaan. Haluan vain kirjoittaa ajatuksiani ylös jonnekin jotenkin. Pyörittelen illat päässäni kaikkea hienoa mitä sanoa, tarvitsen jonkin paikan jonne nämä hienot ideat kirjoittaa ylös. Toivotaan ettei kukaan käy kurkkuuni kiinni sen vuoksi etten sovellu joukkoon. Ainahan voin siirtyä muualle, kai.

Voi voi teksti varmaan vilisee kirjoitusvirheitä, joitakin olen yrittänyt korjailla, mutta kaikkia en millään jaksaisi. Muutenkin tarpeeksi rasittavaa yrittää kirjoittaa edes jonkinlaista kirjakieltä, sellaista tekstiä on jonkun ulkopuolisen paljon mukavampi lukea. Muttaniin. Tämä nyt on joku testikirjoitus ja blogin avaus. Että sellaista. Nyt säätämään hieman ulkoasua ja muuta ja katsoo mitä saan aikaan.

Koeviikko meneillään, pitäisi varmaan lukea ja opiskellakin. Mutta on perjantai.. Onhan minulla koko viikonloppu vielä aikaa. Eli rentoudun nyt koneella. Inhottavaa miten en osaa koskaan kirjoittaa jäsenneltyä selkeää tekstiä jossa aihe ei vaihdu keskenkaiken miten sattuu. En vain tykkää suunnitella kamalasti etukäteen ja miettiä rakennetta, sanon mitä päähäni pälkähtää enkä mieti meneekö se kronologisesti tai mitenkään muutenkaan fiksussa järjestyksessä. Aiheet siis tulevat hyppimään suuntaan ja toiseen. En haluaisi ottaa tätä hirveän vakavasti. Katsoo nyt tuleeko sanktiota.

- Minä