Huomenta

tuolini selkämys oli täynnä hiuksia, joskaan tuoli ei edes ole omani. Hiuksista olisi saanu vaikka erillisen peruukin, karvanlähtöaika vissiin tai sitten kaljuuntuminen uhkaa.

Tänään on joulunavaus tuolla kylillä, en taida mennä katsomaan sillä ei siellä mitään muuta ole kuin makkaraa ja jouluvaloja. Lunta sataa hitusen ja onpa sitä maassakin ennestään jo vähän, vaikka muuten onkin tosi ankea ja epäjouluisa olo. Kymmenen vuotta sitten marraskuussa oli lunta metri, nyt kolme milliä. Ilmastonmuutos on otettava vakavasti.

Paras ystävä on tänään pelaamassa, se tarkoittaa, että olen yksin koko päivän kun pelin jälkeen kotiin tultuaan kyseinen henkilö lähtee viettämään iltaa. Minä istun yksin kotona. Tulee tosi synkeä päivä tästä, mutta toivon silti onnea peleihin ja jaksamista täksi päiväksi tuolle yhdelle. Aina ne on pelinsä voittaneet, kyllä ne nytkin. Huokaus.. Yksin en siltikään tahtoisi olla.

Koeviikko yhä vain ja se tarkoittaa, että lukeakin pitäisi. Vielä pahimmat jäljellä, matikka, enkku ja mantsa. Pitäisi siis jaksaa laskea ja lukea. No juurihan totesin, että tästä päivästä on tulossa yksinäinen, kai se täytyisi hyödyksi käyttää ja vaikka lukea. Niin olen ajatellut tehdäkin, mutta voi pieni saamattomuus ja laiskuus kyllä iskeä. Makaroonit kiehuu keittiössä, niitäkin pitäisi mennä pian katsomaan. Niin paljon tehtävää niin vähän aikaa ja niin yksinäinen olo.

Makaroonit kutsuu ->

- Minä